Vacature

Corporate Recruiter

Durf jij kritische vragen te stellen en ben jij een prettige gesprekspartner? Zet jij een stapje extra voor de juiste match? Dan is deze functie iets voor jou.

Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Corporate Recruiter is het doel om de juiste match te vinden tussen kandidaten en LinkThings. Je bent verantwoordelijk voor het gehele werving- en selectieproces, hierdoor zijn jouw werkzaamheden divers en uitdagend. Je bent iemand die makkelijk verbinding maakt en graag samenwerkt met anderen collega’s om het beste resultaat te bereiken. Je durft buiten de kaders te denken en komt met creatieve ideeën om de vacatures binnen LinkThings te vervullen.

Als je een goed beeld hebt van de functie, schrijf je een pakkende vacaturetekst en zet je de vacature online via diverse kanalen. De binnenkomende sollicitanten worden beoordeeld en uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Met een goed luisterend oor probeer je een zo goed mogelijk beeld van een kandidaat te vormen. Ook leg je makkelijk sociale contacten en weet je hoe je een netwerk moet onderhouden. Daarnaast ben je bezig met het benaderen van potentiële kandidaten via LinkedIn of andere kanalen om de juiste match te vinden. Verder draag je bij aan het professionaliseren en standaardiseren van het werving- en selectieproces.

Als Corporate Recruiter

bij LinkThings verwachten wij:

  • HBO denk- en werkniveau;
  • Minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring op het gebied van recruitment;
  • 32 – 40 uur beschikbaar
  • Beheersing Nederlands en Engelse taal
  • Creatief, initiatiefrijk en netwerk skills
  • Drive om het maximale eruit te halen

Een voorbeeld van

Jouw werkdag

8:00

Dagstart

8:30

Binnenkomende sollicitaties screenen.

9:30

Meeting professionaliseren werving- en selectieproces.

10:30

Searchen op LinkedIn.

12:00

Lunch

13:30

Vacaturetekst schrijven.

15:30
17:00

Employer branding.

Als werknemer bij LinkThings heb ik onwijs veel geleerd. Van het inventariseren van behoeftes bij klanten in verschillende sectoren tot het in detail uitwerken van deze wensen in dashboards. In dit proces neem je zelfstandig van begin tot het eind deel, wat de enthousiaste eindreacties nog leuker maakt. Naast het leuke werk, zijn we ook een hechte groep collega’s. Er wordt niet geaarzeld om te helpen als een collega er niet uitkomt en de week wordt altijd gezellig afgesloten met een borrel op de vrijdagmiddag!

— Romy Barendse

Delen? Graag!