Vacature

HR & Marketing Specialist

Ben jij creatief en werk je data gedreven? Wil jij een proactieve sparringpartner zijn en vind je het belangrijk dat collega’s zich thuis voelen? Bij LinkThings zijn wij op zoek naar een HR/ Marketing Specialist. Ben je nieuwsgierig naar de combinatie van deze functie, lees dan snel verder!

Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

De medewerkers van LinkThings kunnen bij jou terecht met vragen over bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden, verzuim en verlof. Jij bent het eerste aanspreekpunt en zoekt alles tot de bodem uit. Verder verwerk en controleer je personeelsmutaties, stelt arbeidsovereenkomsten op en zorg je ervoor dat de personeelsdossiers op orde zijn. Daarnaast bewaak je deadlines en regelingen als aflopende contracten. Je kunt aan de slag met onderwerpen als opleiden, ontwikkeling, vitaliteit, strategische personeelsplanning en on- en off boarden van medewerkers. Het aanpakken van diverse projecten zorgt voor een verdere professionalisering van de HR-afdeling en zie je als een mooie uitdaging.

Op het gebied van marketing draag jij de zorg voor de positionering en de naamsbekendheid van LinkThings. Jouw ideeën zet je graag om in creatieve initiatieven en activiteiten, zoals het maken van een bedrijfsvideo, website, professionele foto’s voor social mediakanalen. In deze rol ben je vrij om invulling te geven aan verschillende activiteiten. Daarnaast werk je nauw samen met de Recruiter aan diverse projecten en beheer je samen de HR/Marketing mailbox.

Als HR & Marketing Specialist

bij LinkThings verwachten wij:

  • Minimaal HBO denk- en werkniveau, bij voorkeur Human Resources of Marketing;
  • Ervaring op het gebied van HR is een pré;
  • Creatief brein
  • 32 – 40 uur beschikbaar

Een voorbeeld van

Jouw werkdag

8:00

Dagstart

8:30

HRM mailbox checken en vragen beantwoorden

9:30

Opstellen van arbeidsovereenkomst

10:30

Project Employer Branding

12:00

Lunch

12:30

Social media berichten voorbereiden

14:00

Meeting met Recruiter over werving BI specialist

15:00

Nieuwe ideeën opdoen

Als werknemer bij LinkThings heb ik onwijs veel geleerd. Van het inventariseren van behoeftes bij klanten in verschillende sectoren tot het in detail uitwerken van deze wensen in dashboards. In dit proces neem je zelfstandig van begin tot het eind deel, wat de enthousiaste eindreacties nog leuker maakt. Naast het leuke werk, zijn we ook een hechte groep collega’s. Er wordt niet geaarzeld om te helpen als een collega er niet uitkomt en de week wordt altijd gezellig afgesloten met een borrel op de vrijdagmiddag!

— Romy Barendse

Delen? Graag!