Vacature

Business Intelligence Specialist

Gaat jouw hart sneller kloppen van data? Vind je het leuk om in complexe data omgevingen te werken? Ben jij de expert op het gebied van Business Intelligence en nieuwsgierig hoe wij toegevoegde waarde creëren voor een klant?

Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Voor deze functie vinden wij het belangrijk dat je affiniteit hebt met data en over voldoende theoretische en praktische kennis beschikt. Denk hierbij aan programma’s als Azure, SQL en Power BI. Je gaat namelijk zelfstandig aan de slag met diverse projecten om bedrijven te helpen met hun business intelligence omgeving.

Om een business Intelligence omgeving te creëren ga je eerst sparren met de klant, daarbij gaat ‘out of the box’ denken hand in hand met de cultuur bij LinkThings. Je gaat de bestaande data van de klant ophalen voor het transformeren en visualiseren in een dashboard. Daarnaast ben je communicatief en analytisch sterk, je beheert immers ook de opvolging, onderhoud en support van de klant. Tijdens de data journey ben je bereid een extra stap te zetten om de klant z’n datadroom te realiseren.

LinkThings geeft je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en nieuwe technieken eigen te maken. Samen werk je in een team met informele en gezellige collega’s, waarmee je kan sparren op kantoor.

Als Business Intelligence Specialist

bij LinkThings verwachten wij:

  • Minimaal HBO denk- en werkniveau;
  • Ervaring met Azure, SQL en Power BI is een pré;

  • 32 – 40 uur beschikbaar
  • Affiniteit met data

Een voorbeeld van

Jouw werkdag

8:00

Dagstart

8:30

Ontsluiten bronsystemen van klant X

9:30

Project Team Meeting

10:30

Vervolg ontsluiten bronsystemen van klant X

12:00

Lunch

12:30

Inventarisatiesessie bij klant Y

14:00

Inventarisatiesessie uitwerken van klant Y

14:30
17:00

Ontwikkeling dashboards klant Z

Als werknemer bij LinkThings heb ik onwijs veel geleerd. Van het inventariseren van behoeftes bij klanten in verschillende sectoren tot het in detail uitwerken van deze wensen in dashboards. In dit proces neem je zelfstandig van begin tot het eind deel, wat de enthousiaste eindreacties nog leuker maakt. Naast het leuke werk, zijn we ook een hechte groep collega’s. Er wordt niet geaarzeld om te helpen als een collega er niet uitkomt en de week wordt altijd gezellig afgesloten met een borrel op de vrijdagmiddag!

— Romy Barendse

Delen? Graag!